Gastenboek


Zeldzaam speldje opgedoken

Binnengekomen mail via gastenboek@jnvc.nl:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ik heb een speldje dat in de begin jaren van de JNVC op het colbert gedragen werd.
Mijn vader was voor de oorlog bij de JNVC.
Wanneer iemand het speldje in bezit wilt krijgen, even een telefoontje geven aan ...

Met vriendelijke groet
Hans Lehmkuhl
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Natuurlijk hebben we contact opgenomen namens J.N.V.C.
Na een leuk telefoongesprek met Hans kwam hij tot de conclusie dat het speldje bij ons in goede handen zou komen.

Na een tijdje kreeg ik het speldje in de bus en heb ik er een foto van gemaakt:Hans, bedankt voor de moeite en dat je J.N.V.C. hebt weten te vinden.
Namens J.N.V.C.
Ad Bijl


Reacties Renie 2007

Gerrit Kraal schrijft:

Beste en vooral lieve mensen,

Graag wil ik jullie heel erg bedanken voor de heerlijke middag gisteren. Het was geweldig weer iedereen te zien en vooral ook om weer even als vanouds met elkaar te zingen. Het voelde net of er even twintig jaar weg was en we weer heerlijk bij elkaar waren. (met een hele goede gedachte aan Fred, die je dan op zo'n moment wel heel erg mis)

Het was echt een prachtige middag en heel erg bedankt voor de organisatie hiervan. Geweldig verzorgd en een schitterend programma!

Wij vonden het dan ook ontzettend jammer dat wij erder weg moesten en hadden spijt als haren op ons hoofd dat wij niet toch nog even langer konden blijven i.v.m. andere verplichtingen. Vooral omdat we het laatste deel van het programma moesten missen en we een aantal mensen ook helemaal niet gesproken hebben die we ook graag even gesproken hadden. Hoewel helemaal alle oude bekende even spreken toch niet zou lukken ben ik bang.

Wat ik nog het meest jammere vind is dat ik Tineke niet even heb kunnen spreken en mijn vraag aan n van jullie is of jullie voor mij haar email of huisadres hebben.

Van een aantal hebben wij nog snel een email adres opgeschreven maar mogelijk is het een optie dat jullie de deelnemers lijst uitbreiden met email adressen? (indien men dat natuurlijk goed vindt). Onze email adressen mogen graag doorgestuurd worden.

In ieder geval nogmaals heel erg bedankt dat jullie met de organisatie van deze mooie dag het mogelijk hebben gemaakt om iedereen weer even te zien. Super !!

Met vriendelijke groet,
Gerrit


Arie en Nelleke de Vlieger schrijven:

Beste Mieke, Tineke, Ria, Aad en Ad,

wat hebben jullie ons een heerlijke dag bereid, die echt onze verwachtingen overtrof. Lekker afwisselend, gezellig, lekker eten en drinken, geweldige songs, etc. Fijn om in de wandelgangen te horen hoe belangrijk de tijd op J.N.V.C. voor menigeen is geweest: basis voor mijn geloof in Jezus, een veilige plek, heel veel gezelligheid, ontdekken dat je er niet alleen voor staat, etc. Ook geweldig te merken dat het geloof bij velen alleen maar verdiept is. En dat het zingen was als vanouds en dat na zoveel jaren...

Nogmaals onze hartelijke dank voor wat een geweldige klus geweest zal zijn. We zien uit naar andere berichten, foto's e.d. Die komen toch?

Een hartelijke groet,
Arie en Nelleke de Vlieger


Thea Oldemans schrijft:

Lieve mensen van de J.N.V.C.,

Helaas kan ik niet komen op de Renie en moet ik de uitnodiging afslaan. Zo'n 4,5 jaar geleden kreeg ik een hersenbloeding en heb een week in coma gelegen. Ben rechts verlamd geraakt (gelukkig was ik links!). Een jaar geleden ging mijn rechterbeen steken. Een kennis uit de Baptistengemeente zei dat dat een goed teken was. Het gebeurde steeds vaker en heftiger. Het is een WONDER, ook de dokter erkent dit. Het gaat langzaam maar alles op Zijn tijd.

Het gaat steeds beter. Ik heb een aantal van mijn kinderen in de buurt wonen. Ik heb 4 kleinkinderen.

Ik wens jullie een fijne dag!!! De hartelijke groeten en veel zegen.
Thea


Arie en Mieke van Dalen-Mol schrijven:

'...En vonk is al genoeg...'

Lieve allemaal,

Een heel hartelijk woord van dank voor alles wat jullie hebben gedaan om 2e Paasdag 2007 voor ons tot een onvergetelijke dag te maken. We hebben genoten van de vele gesprekken en bovenal het zingen met elkaar tot Gods eer! Er is veel werk verzet door jullie, maar dat was zker de moeite waard: het was hl geslaagd!

En nu..... maar even uitrusten en dankbaar terugkijken! Een hartelijke groet.
Arie en Mieke