Startpagina

Introductie

J.N.V.C. was een zanggroep uit Dordrecht. Sinds 1994 niet meer actief.... maar af en toe zijn er nog activiteiten die door J.N.V.C. gedaan worden. Het J.N.V.C. Volleybaltournooi in het voorjaar is daar een voorbeeld van. En ook de regelmatig terugkerende reunies.
Het landelijke J.N.V.C. is opgericht in 1937 en de afdeling Dordrecht in 1960. Eerst als bijbelstudiegroep en daarna (of meer daarnaast) ook als zanggroep.

J.N.V.C. is jaren een begrip geweest. En nog roept de naam J.N.V.C. een bijna niet te beschrijven gevoel op.
De optredens, de weekenden, de bijbelstudies, etc. kortom een goede tijd geweest met elkaar en voor elkaar.


Op 2e paasdag 2007 hebben we een fantastische reŁnie gehad in de Stephanuskerk in Dordrecht met 150 oud-leden. Met veel zingen, lachen en veel herinneringen ophalen. Er zijn al veel foto's beschikbaar en ook delen van de film die op die dag is gemaakt.

We hebben ook een gastenboek waarin de belevenissen, gesprekken of ervaringen zijn te lezen en waar jij je verhaal van de reŁnie neer kan zetten. Wil je je verhaal kwijt: mail dan naar email-adres: gastenboek@jnvc.nl

Adreswijzigingen of wijziging emailadres: geef ze door aan de administratie via email-adres: info@jnvc.nl

Zeldzaam J.N.V.C. speldje opgedoken - Lees het gastenboek!!!Het 35e JNVC volleybaltoernooi 2021 gaat niet door vanwege COVID-19 !!! -> Zie mededelingen.