Mededelingen

35e JNVC Volleybaltournooi

Op zaterdag 20 februari 2021 stond de 35e editie van tournooi op de planning. Helaas kon dit door de huidige corona crisis geen doorgang vinden. Wij vinden dit heel spijtig, maar het is niet anders. Gelukkig waren we in 2020 achteraf nog net op tijd, Maar nu moeten we een jaartje overslaan.
Een goede reden om zeker volgend jaar mee te doen, als we het toernooi voor de 35e keer gaan organiseren. Daar gaan we een extra mooi tournooi van maken!!

Mail voor vragen of meer informatie naar volleybal@jnvc.nl

34e JNVC Volleybaltournooi

Op zaterdag 22 februari 2020 organiseerde J.N.V.C. voor de 34e keer het jaarlijks terugkerende volleybaltoernooi voor kerken, jeugdgroepen, koren, sociŽteiten. etc.
Er deden 20 teams mee in 2 categorieŽn: gemengd- en herenteams. Deze keer waren we te gast in Sportcomplex De Dijk van volleybalvereniging Next Volley. Een fijne hal met een gezellige kantine en uitgebreide (gratis) parkeermogelijkheden.
Rond 9 uur werd het startsein gegeven door de organisatie.
De goede sfeer kenmerkte ook deze keer weer het toernooi en de bezoekers en trouwe supporters kwamen weer kijken. Het is altijd gezellig druk op de velden en op de tribune. Na zeven 7 uur volleyballen werden er per categorie de prijzen uitgereikt.
Voor de 1e, 2e en 3e plaatsen een mooie beker. Voor ieder team een aandenken en voor de toernooikampioenen nog een bittergarnituur.

Sfeerproeven? Bekijk de foto's en filmpjes van de laatste en vorige edities. Zie fotopagina

Mail voor vragen of meer informatie naar volleybal@jnvc.nl

Bedrijven teams op JNVC Volleybaltournooi

Misschien vragen sommigen zich af: 'wat doen die bedrijven teams op een christelijk volleybaltournooi?'
Vlak nadat JNVC het toernooi had overgenomen van VONK (na de zevende keer) leek het toernooi niet meer levensvatbaar. We hadden een jaar met 14 teams en daar kun je geen toernooi mee in de lucht houden. Om de teams die wel ingeschreven hadden toch de gelegenheid te geven om jaarlijks aan een 'eigen' volleybaltoernooi in de regio mee te doen, is er aan een aantal mensen gevraagd, die al meededen in de bestaande teams, om eens om zich heen te kijken. Zo onstonden een aantal teams die vanuit bedrijven of vanuit recreantenteams werden gevormd.
Na een aantal jaren gingen er weer meer teams meedoen vanuit de kerken, koren e.d. en kwamen we weer rond de 30/32 teams te zitten. Omdat we menen dat we zonder de bedrijven- en recreanten teams geen toernooi meer hadden gehad zijn ze wat ons betreft nog steeds welkom. Zij passen zich aan aan de gemoedelijke sfeer van het toernooi en dwingen ons ook een beetje om het volleybalspelletje op een hoger niveau te krijgen, zonder dat het vervelend wordt. Er zijn nu 3 of 4 bedrijven- en/of recreantenteams. In principe komen er geen nieuwe bedrijventeams bij.
Teams die zich niet kunnen aanpassen of willen aansluiten bij de sfeer van het toernooi zullen we niet meer uitnodigen of toelaten. M.a.w. we letten er op dat ons toernooi haar gemoedelijke en reunie-achtige sfeer blijft behouden.

Zingen Thureborgh 2e paasdag is gestopt

In overleg met de leiding van Thureborgh is besloten om het zingen op 2e paasdag te beŽindigen. Dat betekent dat er met ingang van 2011 niet meer gezongen wordt in Thureborgh.

Na ruim 40 jaar kwam er einde aan deze mooie en fijne traditie. Ook de directe leiding en de activitietiencommissie van Thureborgh betreuren dit. Tijden veranderen. Inkrimping van het aantal bewoners en personeel en de beschikbaarheid van personeel en vrijwilligers heeft de leiding doen besluiten om op 2e paasdag met een minimale bezetting te gaan werken.
Ook de receptie gaat later open en het gezamenlijk koffie drinken op 2e paasdag is ook komen te vervallen.

Aan alle goede dingen komt een eind. Ook aan deze.